Bemutatkozás

Üdvözöllek, Demeter Bálintné, Kállai Tünde vagyok, a kwarcdesign tulajdonosa, gépészmérnök.

Már gyerekkoromban is érdekeltek az alkotások és a kreatív tevékenységek. Később különösen a filc volt az  az anyag, amely a leginkább izgatott.  Mindig is nagyon élveztem, hogy valami újat hozhatok létre, és az alkotásaimat másokkal is megoszthatom. Bugacfilc néven kezdtem el filcből készíteni különféle  díszeket, mivel van egy kislányom, hajcsatokat.  Először magamnak teveztem logót, szórólapot, névjegykártyát, majd kézműves barátnőimnek is. Nagyon élveztem az ilyen jellegű munkákat, és úgy döntöttem továbbképzem magam. 

Sokáig kerestem, melyik tanfolyam lenne számomra a legmegfelelőbb, végül  a WP Kurzus mellett döntöttem, 2022 novemberében kezdtem el a képzésüket. Amikor a tanfolyam elindult, hamar rájöttem, hogy a webdesign, weboldal készítés is egyfajta alkotás. Az oldalak tervezése és készítése során sok kreativitásra van szükség, és minden egyes projekt egyedi és más kihívásokat tartogat.

 

2023 március 9-én már kezembe is tarthattam a tanúsítványomat, mely szerint meg van a képesítésem arra, hogy  weboldalakat készítsek. A tanulás természetesen itt nem ér véget, hiszen a webdesign világa, mint minden folyamatosan változik, fejlődik, és „aki lemarad az kimarad.”

Szeretem azt a kreatív kihívást, amit a webdesigner munka nyújt. Mindig izgatott vagyok, hogy megtervezhetem és megvalósíthatom a hozzám forduló vállakozók  weboldalait,  valami olyat hozhatok létre, ami nem csak szép, hanem hatékony, egyedi és igazodik az ügyfél kéréseihez és igényeihez.  Az érzés, amikor ránézek a végeredményre és büszkén mondhatom, hogy ezt én alkottam, egyszerűen fantasztikus.

Ha szeretnél egyedülálló és minőségi weboldalt, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. 

Nagyon örülnék, ha segíthetnék a Te vállalkozásodnak online jelenlétét megvalósítani!

Dolgozzunk együtt, mert

folyamatosan képzem magam,

a közös munka során törekszem az egyszerű és érthető kommunikációra, kerülöm a szakszavak használatát,

az általam készített weboldalakat igény szerint karbantartom, így biztosítva a folyamatos működést, frissítést és biztonságot,

Dolgozzunk együtt, mert

munkámra igényes vagyok, az apró részletekre is odafigyelek,

mindig elérhető vagyok, ha valami miatt mégsem tudom felvenni a telefont, 24 órán belül visszahívom,

a gyorsaságra is nagy hangsúlyt fektetek, hogy minél hamarabb elkészüljön a weboldal.