Logó tervezése

Miért van szükség logóra ?

Egy vállalkozás sikeres működése és növekedése számos tényezőtől függ,  ennek egyik eszköze egy jól tervezett logó, mely emlékezetes és könnyen azonosítható.

Itt van néhány inok, miért is nélkülözhetetlen a logó egy kisvállalkozásnak:

Márkaazonosság és megkülönböztetés: A logó segítségével könnyebben megkülönböztethető válik a vállakozásod a versenytársaktól. A logó egyfajta "aláírás" , mely könnyen felismerhető és felidézhető az emberek számára. A logó mindig a legelső dolog, ami az emberek eszébe jut egy márkáról.

Professzionalizmus és hitelesség: Egy jól tervezett logó segítségével a a kisvállalkozás professzionális és megbízható képet sugároz. A logóval rendelkező vállalkozásokat általában komolyabban veszik az ügyfelek és partnerek.

Previous slide
Next slide

Hogyan készül el a TE LOGÓD?

A logód tervezése során, akárcsak a weboldal készítésekor, nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, hiszen ez a te logód lesz, a te válallkozásodnak a jelképe, emblémája, ezért fontosak az észrevételeid, véleményed. 

Természetesen a határidők betartását is nagyon fontosnak tartom, gyorsan tudunk haladni, persze, ha te is partner vagy ebben, és gyorsan kapok tőled visszajelzést, kérdéseimre választ. 

Bármilyen kérdésed van, nyugodtan kereshetsz,  hiszen ez egy közös munka, melynek végén az a cél, hogy megszülessen a számodra tökéletes logó.

Az első ingyenes konzultáció során átbeszéljük, milyen logót szeretnél az itt letölthető kérdőív segítségével. 30% előleg kifizetése után, a megbeszéltek alapján készítek 3 vázlatot.

További konzultációk során a a legjobbnak ítélt logóvázlattal dolgozunk tovább, kéréseidnek megfelelően módosítom azt (pl. szín, betűtípis stb.), 3 változatási körre van lehetőség.

Miután a logó elnyeri végső formáját elkészítem  vektorgrafikus formátumban. A vételár fennmaradó részének átutalását követően átadom neked többféle fájlformátumban, hogy könnyedén alkalmazhasd azokat különböző felhasználási felületeken.

Ár: 50 000 Ft-tól

  • ingyenes konzultáció
  • 3 vázlat
  • 3 változtatási kör
  • fekete-fehér, színes változat
  • többféle fájlformátum
  • ajándék közösségi média profilkép

A jó logó néhány fontos ismérve

Megjegyezhető

Az egyedi és emlékezetes logó segít abban, hogy a vállalkozás kitűnjön a versenytársak közül, és könnyen azonosíthatóvá váljon az ügyfelek számára.

Alkalmazható

A jó logó különböző méretben is jól látható és felismerhető, megőrzi élességét és felismerhetőségét , illetve fekete-fehérben is "működik".

Egyszerű

Az egyszerű logók általában hatékonyabbak, hiszen könnyebben felismerhetőek és megjegyezhetőbbek.

Releváns

A releváns logó tükrözi a vállalkozás lényegét, , illetve összhangban van a vállalkozás tevékenységével.